Ellwee, en annan av våra spännande kunder.

Våra kunder väljer oss för att vi tänker radikalt.

På Radical Minds skapar vi innovativa koncept och värden till våra kunder. Genom radikalt kreativt tänkande uppfinner vi nya sätt att kommunicera och därmed nya intäktsströmmar. Digital teknik och digital marknadsföring är livsviktiga komponenter men vi särskiljer oss i att vi jobbar med affärsutveckling på alla plan.

Vi söker nu dig som är en snabb och kreativ copywriter som är grym på slagfärdiga texter och rubriker. Du älskar att skriva allt från bannertexter och CTA:s till längre beskrivande texter. Det är bra om du kan SEO och har kunskaper om hur man skapar kampanjer och texter som flyger online och i sociala medier. Om du dessutom har intresse och talang för informationsarkitektur är det ett plus.

Att döpa företaget till Radical Minds förpliktigar.

Radical Minds är ett entreprenörsdrivet, snabbfotat och innovativt företag med en passion för affärsutveckling. Tempot och kraven är höga.  Våra kunder är ofta trötta på traditionella sega byråer och vill ha en högre uppfinningsrikedom och okonventionella idéer och koncept. Minustänk är totalt bannlyst och allt är möjligt.

Helst vill vi anställa någon till denna tjänst men egenkonsulter som känner att dom gärna vill veta mer och tycker att dom skulle kunna passa i denna miljö får gärna kontakta oss också.

Det är alltid bra med ett stort nätverk av stjärnor.

Senaste datum för ansökan: 2020-01-31

Omfattning: Fulltid

Kontor: Malmö, Sverige

Språk: Svenska, Engelska

Skicka ansökan till jobs@radicalminds.se

Radical Minds

Author Radical Minds

More posts by Radical Minds